zondag 7 juli 2013

Domaine Saint Fort: chambres d’hôtes en gite - Lauzerte (Frankrijk)


Bij het Domaine Saint Fort in het Franse Lauzerte zijn alle ingrediënten voor een fijne overnachting of vakantie aanwezig. Het heeft prachtige chambres d’hôtes en een gite, een heerlijk zwembad, table d’hôtes en ligt in een ongerept stukje Frankrijk. Voeg daar de gastvrijheid van eigenaren Hans en Annelies aan toe en je geniet gegarandeerd van een top verblijf!

Lot & Tarn-et-Garonne
Na een korte vliegreis of een aantal uur blazen op de Franse autoroute, kom je in een omgeving zoals je die graag ziet op vakantie. Idyllische kronkelwegen leiden je door het prachtige landschap van de Lot en Tarn-et-Garonne naar Lauzerte. Met het Domaine Saint Fort in zicht, weet je het zeker: dit wordt een geweldige vakantie!

Het domaine
Domaine Saint Fot ligt op een heuvel met adembenemend uitzicht op de vallei. Ooit was het domaine onderdeel van de Église Paroissiale Saint Fort. Een kerkje uit de dertiende eeuw. De klokken van de kleine kerk luiden niet meer, maar zij pronkt nog wel met al haar oudheid op de heuvel. In juni 2012 heeft het domaine een nieuwe bestemming gekregen als vakantieverblijf met chambres d’hôtes en sinds juni 2013 kun je ook verblijven in de vrijstaande gite. Voor alle gasten is er een gemeenschappelijk zwembad, welke uitkijkt op de vallei en de gite heeft ook nog een cold tub om af te koelen op warme dagen. Je overnacht hier vanaf circa €85,- euro per nacht of €350,- per week.

Warm welkom
Hans en Annelies zorgen voor een uitermate verzorgd en gezellig verblijf! Zij laten je graag meegenieten van het goede Franse leven. Begin de dag met een vers ontbijt en een duik in het zwembad. Bezoek de mooie steden in de buurt. Proef de eerlijke Franse keuken bij de table d’hôtes. Feest mee tijdens de festivals. En struin over Franse marktjes waar je geheid een geweldig brocante meubelstukje scoort. Dit is echt een plekje waar je graag komt en liever niet weg gaat.

Domaine Saint Fort, Lauzerte, Frankrijk, www.domainesaintfort.com.












Geen opmerkingen:

Een reactie posten